Agenda

Hieronder vind je een overzicht van aankomende evenementen of andere activiteiten van de vereniging. Klik hier voor de voorlopige jaaragenda van 2022 met een overzicht van alle activiteiten. De jaaragenda zal regelmatig worden bijgewerkt naar de laatste stand van zaken.

18 mei 2022 | ALV en inhoudelijk programma over het business plan in een herstructureringsproces | Locatie: A&O Amsterdam

18 mei a.s.  houden we onze ALV en is er tevens een inhoudelijk programma met als thema: “Business Plan in een Herstructureringsproces” (“BP&H”). Het BP&H omvat een breed proces waarbij strategische, operationele en financiële vraagstukken van een onderneming worden geraakt in een krachtenspel met verschillende stakeholders van een onderneming. Tijdens de bijeenkomst willen wij aan de hand van praktijkvoorbeelden en paneldiscussies inzicht geven in dit krachtenspel om te komen tot inzichten in lessen van een succesvolle herstructurering.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link (klik hier). Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om fysiek aanwezig zijn, dus meld je snel aan.

Wij kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen!

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie over het programma.

Update gastsprekers en panelleden:

5 mei 2022 | Webinar | A Closer Look at the Dutch WHOA and the English RP: New Takes on Flexible Restructuring

Together with the American Bankruptcy Institute (the ABI, link) and INSOL, the international committee of the Dutch Restructuring Association organizes a webinar on the US Chapter 11, the English scheme processes and the Dutch Scheme. During this webinar chaired by Vincent Vroom (Restructuring Partner, Loyens & Loeff, the Netherlands), Honorable Judge Martin Glenn (Chief United States Bankruptcy Judge, New York), Jenny Davidson (Restructuring Partner at Weil, Gotshal & Manges, London) and Krijn Hoogenboezem (Restructuring Partner at Dentons, the Netherlands) will discuss the comparisons and the discrepancies between the relevant restructuring procedures. The Dutch Restructuring Association hopes that you will be able to join this webinar on 5 May 2022, 17:00 CET (16:00 GMT; 11 am EDT).

Aanmelden via de engelse website »

18 februari 2022 | Webinar informatievoorziening onder de WHOA| Locatie: virtueel vanuit de EY studio

De WHOA heeft inmiddels haar eerste verjaardag gehad en de gepubliceerde uitspraken laten zien dat de informatievoorziening onder de WHOA minder eenvoudig is dan mogelijk op het eerste gezicht lijkt. Om ons als praktijk verder te ontwikkelen willen we met dit webinar dieper ingaan op het spanningsveld rondom informatievoorziening onder de WHOA en ervaringen vanuit de praktijk uitwisselen. Vanwege de corona pandemie in een virtuele setting.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie over het programma.

Het webinar is voor leden terug te kijken via de actualiteitenpagina.

4 november 2021 | Openingsvergadering | Locatie: Deloitte Amsterdam

Agenda openingsvergadering