Lid worden

Het lidmaatschap staat open voor iedereen die interesse heeft in nationale en internationale herstructureringen, zich op dit gebied wil blijven ontwikkelen en wil bijdragen aan onze doelstelling. De vereniging speelt hier een belangrijke rol door:

  • het bieden van een forum voor de diverse stakeholders betrokken bij een herstructurering om praktijkervaringen uit te wisselen en met elkaar in contact te komen;
  • het opzetten van een uitgebreide, gespecialiseerde opleiding voor onze leden;
  • het delen van kennis, marktontwikkelingen en best practices uit de herstructureringspraktijk, via evenementen en een online omgeving zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen;
  • het bieden van de mogelijkheid om in georganiseerd verband bij te dragen aan de versterking van de kwaliteit van de Nederlandse herstructureringspraktijk.

De jaarlijkse contributie bedraagt EUR 350,- voor personen die werkzaam zijn bij een commerciële organisatie, EUR 100,- voor personen die werkzaam zijn bij een niet-commerciële organisatie en voor buitenlandse leden en EUR 50,- voor promovendi en studenten. Wil je lid worden? Klik dan op de onderstaande knop om een verzoek tot lidmaatschap in te dienen.

Aanmelden lidmaatschap

Verenigingen en niet-commerciële organisaties kunnen ook lid worden. Neem daarvoor contact met ons op via bestuur@vereniging-herstructurering.nl.